Om oss

Om oss 2020-06-23T11:41:12+02:00

Oppsal Vaktmestersentral tilbyr alle tradisjonelle vaktmestertjenester som søppelhåndtering, gressklipping og diverse vedlikehold. I tillegg til vaktmester, har vi også rørleggerdisponibel for våre borettslag i Oslo. Våre ansatte er fagfolk med bred erfaring. Ved å være tilgjengelig 24 timer i døgnet, kan vi trygt si at vi gjør det vi kan for at kundene skal bli fornøyd.

Fagfolk

For å løse praktiske problemer i hverdagen, lønner det seg å bruke fagfolk. Andre løsninger kan utarte seg til en dyrekjøpt erfaring. Oppsal Vaktmestersentral satser på fagfolk, og vi har blant annet egen rørlegger. Ved behov kontakter vi andre håndverkere i Oslo – for at dere skal få en komplett tjeneste.

Fleksibilitet

Borettslag er forskjellige med ulike behov. Vi har som mål å skreddersy løsninger for våre kunder. Vi tilbyr kostnadseffektive løsninger tilrettelagt deres behov. Hos oss har vi 24 timers service.

Samarbeidspartnere

Noen ganger er det mer omfattende vedlikeholdsarbeider som står for tur. Har vi ikke kapasitet eller kompetanse til å gjøre alt selv, har vi et godt kontaktnett av dyktige fagfolk i Oslo som elektrikere, blikkenslagere og låsesmeder.

Oppsal Vaktmestersentral – vi tilbyr komplette vaktmesterløsninger.

Våre borettslag

Kontakt oss

Fornavn *
Etternavn *
E-post *
Telefonnummer *

Melding

Kontaktinformasjon

Oppsal Vaktmestersentral

Løypeveien 2,

0685 Oslo

22 76 28 80
Kontor@oppsalvaktmestersentral.no

Åpningstider

Mandag – Fredag: 07.00 – 15.00

Torsdag: 07:00 – 17:00

Telefontider

Mandag – Fredag:

kl. 09:00 – 15:00